Lees jouw urban legend terug in mijn jeugdhorror 3


Heb jij ook een enge urban legend die je met iedereen wilt delen?
Een creepypasta waarvan je ’s nachts wakker ligt? Deel je angst en lees ‘m terug in mijn volgende jeugdhorror!

Zou jij een plekje durven kiezen in deze bus? (Bron: Pexels)

Bloody Mary? Slenderman? Het verhaal van het ingeritste lijk in het matras van de hotelkamer? Ik ben heel benieuwd welk gruwelverhaal jij graag wilt teruglezen in mijn volgende boek.

Stuur een mailtje met als onderwerp ‘JEUGDHORROR’ naar daniellebakhuis@hotmail.com.

Wanneer ik die van jou verwerk in mijn volgende boek, krijg je een vermelding én een gesigneerd exemplaar toegestuurd.

Succes!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Lees jouw urban legend terug in mijn jeugdhorror

 • Menno Bakker

  oude vrouw was gek op puzzelen. Op een dag kwam ze in een kast een puzzel tegen die ze niet kende. Vreemd genoeg zat er op de doos geen plaatje. Maar dat maakte de uitdaging alleen maar groter.
  De vrouw begint enthousiast en langzamerhand ontdekt ze dat ze de afbeelding op de puzzel kent. Het is haar woonkamer. Nieuwsgierig en een beetje bang werkt de vrouw uren achter elkaar door om de puzzel te voltooien. Al snel ziet ze ook zichzelf op de puzzel.
  Wanneer de vrouw de puzzel helemaal af is kijkt ze er geschrokken naar. De puzzel is een natuurgetrouwe weergave van haar woonkamer. Ze ziet zichzelf voorovergebogen over de tafel staan met een puzzelstukje in haar handen. Dan ziet ze iets dat haar eerder niet is opgevallen. Achter het raam in de puzzel staat een man die naar haar staat te kijken.
  Op dat moment hoort de vrouw achter zich het geluid van brekend glas.

 • Gitta

  Er was eens een meisje dat graag een pop wilde hebben voor haar verjaardag. Daarom ging ze op de dag van haar verjaardag met haar moeder naar de speelgoedwinkel. Daar zag ze een pop staan die een duim opstak en een domme grijns op haar gezicht had. Het meisje vond de pop geweldig en wilde hem koste wat kost hebben. Ze speelde er elke dag mee tot ze op een dag ziek was en dus niet met de pop speelde. Toen ze s’nachts in haar bed lag en bijna in slaap viel hoorde ze plots een eng stemmetje van beneden aan de trap komen. “Ik sta onder aan de trap.” Het meisje dacht dat ze het zich verbeelde en ging verder slapen. Plots hoorde ze opnieuw die stem:”ik sta halverwege de trap”. Nu werd het meisje toch wat banger en weer hoorde ze de stem die zei:”ik sta bovenaan de trap.” De hartslag van het meisje versnelde en ze lag verstijfd in haar bed. Toen hoorde ze de stem weer die sprak:” ik voor je deur.” Het meisje trok uit angst haar deken over haar hoofd. “Ik sta langs je bed.” De tranen biggelden nu uit haar ogen. Plots werd de deken van het meisje afgerukt. Toen haar moeder het meisje de volgende dag wilde wakker maken, kwam ze tot de conclusie dat haar dochter dood in bed lag met de pop langs zich. De moeder besloot om de pop terug naar de winkel te brengen omdat het te pijnlijk voor haar was de pop nog langer bij zich te houden. Enkele dagen later kwam er weer een meisje naar de speelgoedwinkel die ook zot was van de pop die nu 2 vingers uitstak.