We staan op plek twee in de Bestseller 60 (!)


Een deur die ik zéker in mijn eigen Dromenlaan zou openen: een plek in de Bestseller top 60 (!). En nog een podiumplek ook! Mij niet wakker maken!

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch! Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen…

En jij kan als lezer hetzelfde doen! Dit boek lees je namelijk in de volgorde die je zelf kiest. Welke droom wil jij dromen vannacht? Wil je heerlijk zwemmen in de zee tijdens een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Wil je hoog boven de wolken vliegen zonder vleugels? Of wil je misschien een fantastische tijdreis maken? Het kan allemaal. Droom maar fijn!

De exclusieve editie met glow-in-the-dark cover is nu overal verkrijgbaar, maar wees er snel bij 😉.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *