Nieuw kinderboek met MeisjeDjamila


✨ Dromen komen uit! ✨

Al jaren een stiekeme droom: het maken van een superfantasierijk, the sky-is-the-limit, alles kan, niets is onmogelijk kinderboek. En nu komt het er. En hoe!

Samen met de ongelooflijke lieve, creatieve @meisjedjamila en de fantastisch dromerige illustraties van @jelkevantwerpen presenteren we:

✨ Mila en de magische dromenvanger ✨

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is haar favoriete cadeau ooit, maar het wordt nog beter als ze die avond naar bed gaat. Het blijkt namelijk niet zomaar een dromenvanger… Hij is magisch!

Als ze in slaap is gevallen komt Mila terecht in Dromenlaan, een prachtige plek waar ze haar gids Somnia leert kennen. Hij legt haar uit dat ze elke nacht zelf haar droom kan kiezen. Het enige wat ze hoeft te doen, is een droomdeur openen.

En jij als lezer kunt hetzelfde doen. Dit boek lees je in de volgorde die je zelf kiest. Ga jij eerst naar een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Of wil je hoog boven de wolken vliegen? Misschien maak je liever een tijdreis? Het kan allemaal!

Wat wil jij dromen vannacht?

Wanneer je nu pre-orderd, krijg je 16 april de glow in the dark limited editie bij je thuisbezorgd. Glow in the dark!

Voor lezers vanaf 8 jaar.

PS: had ik al gezegd Glow in the dark? 🤩 Snel pre-orderen via alle bekende boekverkoopkanalen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *